Svorsk regissør med amerikansk aksent

Sheriff signerer prisvinnende regissør, Philip Berger.

”Det kreative regi-fellesskapet i Sheriff har vært veldig tiltalende for meg, med kreative møter, satt i system. Å ha et kreativt hvor rom man kan utvikle prosjekter sammen med andre regissører, når man ønsker det, er utrolig fint”, sier Philip Berger.

Philip har jobbet med film fra begge sider av bordet. Som kreativ leder fra byråsiden (BAS ITG Stockholm) med kunder som bl.a. Marshall (headphones), Statoil og Systembolaget, samt regissør for kunder som bl.a. Old Milwaukee, Coca-Cola, Nokia, Mitsubishi og Tele2.

”Det er verdt å nevne Philips ”to ben” når det gjelder historiefortelling. Ett ben i den absurde, morsomme, komiske, og noen ganger mørke siden, og det andre benet sterkt forankret i karakter, historie, konsept og det å utforske gråsonene i menneskelige relasjoner. Filmene med Will Ferrell for Old Milwaukee er udødelige klassikere, som man kan se om igjen og omigjen uten å noen gang gå lei”, sier executive produsent Eivind Sæther.

I tillegg til en rekke reklamefilmer, omfavner hans reel også VR og digitalt content.

”Født i USA, norsk forfedre, lærte seg norsk som ung, flyttet til Stockholm i 2005, og nå heldigvis permanent hos oss i Oslo. Litt gøy med svorsk med amerikansk aksent” tilføyer produsent Beril Holte Rasmussen.

Se Philips showreel her: http://www.sheriff.no/regissorer/philip-berger/